Ledenadministratie

Geschreven door Wim de Lange.

Aanmelden als lid:

Wil je er ook bijhoren, actief met sport bezig ziijn ? Wil je een topjudoka worden of gewoon lekker judoën.Of je wilt je verdiepen in Aikido. Door een effectieve verdediging kan je laten zien dat je de situatie meester bent om zo nog meer agressie te voorkomen. Je kan vanaf jonge leeftijd tot zeer hoge leeftijd is Aikido te beoefenen.

Onze club biedt hiervoor de mogelijkheden. Daarnaast staat bij ons altijd het welzijn van de Judoka en Aikidoka bovenaan, hoe divers deze ook is. We bieden voor alle leeftijden judo aan (vanaf ongeveer 4 jaar), dus ook de oudere judoka kan bij ons terecht in de seniorengroep. Aikido bieden wij vanaf 14 jaar Aikido aan. 

Wil je met Judo of Aikido beginnen of weer opnieuw beginnen. ASVD Judo biedt hiervoor de mogelijkheid. Het beste kun je even langskomen op het moment dat je leeftijdgroep aan het trainen is (misschien kun je wel meteen meedoen !). Kijk even op de site onder Judo of Aikido trainingen wanneer jouw leeftijdgroep traint. De betreffende trainer kan het beste bepalen of je in die groep kunt instromen. Het benodigde inschrijfformulier kan je hier downloaden als  Word document. Het formulier kan ingeleverd worden bij de trainer of opgestuurd worden naar de ledenadministratie (adres zie hieronder)

Verhuizing en/of wijzigingen doorgeven:

Gelieve verhuizingen of andere mutaties door geven aan de ledenadministratie ( bij voorkeur per e-mail).

Opzeggen lidmaatschap:

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk en voor de 10e van iedere maand bij Gerard Riezebos. Er is een opzegtermijn van één kalendermaand. Mocht u overwegen uw lidmaatschap op te zeggen, bedenk dan wel dat het lidmaatschap van de JBN (judo) en/of DAF (Aikido) dan niet automatisch mee opgezegd wordt. U kunt het opzegformulier hier word icondownloaden als Word document

Opzeggen Judo bij JBN:
Dit moet u apart doen. Voor nadere informatie verwijs ik u naar www.jbn.nl voor judo. 

Opzeggen van Aikido bij DAF:
Voor het opzeggen van Aikido bij de DAFverwijs ik u door naar onze trainer van Aikido of voor informatie naar http://www.dutchaikikaifoundation.nl 

Voor vragen over de contributie en ledenadministratie kunt u terecht bij de heer Gerard Riezebos.

 

Ledenadministratie ASVD-Budo:
Gerard Riezebos
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ASVD Budo

Bestuur
Ledenadministratie
Contributie
Activiteitencommissie
Zaalbeheer
Redactie
Webwinkel

Aikido informatie

Lestijden
Trainers

 

Contact

secretaris@asvdbudo.nl
Dojo Lijzijde
Sporthal Lijzijde
Lijzijde 21
8251 CW Dronten

ASVD Budo Dronten weergeven op een overzichtskaart