Klik hier voor Judo en klik hier voor Aikido

ASVD Budo

Welkom op de site van ASVD Budo.

Wil je er ook bijhoren, actief met sport bezig ziijn ? Wil je een topjudoka worden of gewoon lekker judoën. Of je wilt je verdiepen in Aikido. Door Aikido te beoefenen kan je een effectieve verdediging laten zien dat je de situatie meester bent om zo nog meer agressie te voorkomen. 

Onze club biedt hiervoor de mogelijkheden. Daarnaast staat bij ons altijd het welzijn van de Judoka en Aikidoka bovenaan, hoe divers deze ook is. We bieden voor alle leeftijden judo aan (vanaf ongeveer 4 jaar), dus ook de oudere judoka kan bij ons terecht in de seniorengroep. Je kan vanaf jonge leeftijd tot zeer hoge leeftijd Aikido te beoefenen. Aikido bieden wij vanaf 14 jaar Aikido aan.

Wil je met Judo of Aikido beginnen of weer opnieuw beginnen. ASVD Judo biedt hiervoor de mogelijkheid.

Zomer nieuwsbrief

Geschreven door Mark Cuppes.

Zomerlessen

Komende vrijdagavond starten de zomerlessen! Onze Trainers Ronald en Harry geven om en om les in de zomer. Dit is op Vrijdag van 18.00 tot 19.00. Deze lessen zijn ook voor de judo leerlingen van Michael Verbeek. Jullie zijn allemaal welkom!  Helaas waren er niet genoeg opgaven binnen gekomen om alle verschillende lessen te laten doorgaan.

Op de maandagen wil Ronald kracht en conditietraining geven voor wie interesse heeft graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de app.


Start nieuwe seizoen

17 augustus starten we met het nieuwe judoseizoen. Er zijn dan gewoon weer reguliere lessen op de normale tijden. Lestijden op vrijdag zijn gewijzigd. Raadpleeg hiervoor de website.

Algemene ledenvergadering


17 september 19.30-21.30 is de algemene ledenvergadering.
Agendapunten:
-stemmen voor het nieuwe bestuur.
-mogelijkheid tot start nieuwe les op de donderdag 17.00-18.00

We roepen iedereen op te komen. Deze avond zal er namelijk worden gestemd voor nieuwe leden binnen het bestuur en we hebben uw stem nodig!
Als voorzitter is voorgedragen Johan Wenker en voor penningmeester is voorgedragen Roelof Dolstra.

Ook hebben we de mogelijkheid een nieuw uur te starten op de donderdagavond van 17.00 tot 18.00. Graag willen we dit aan jullie voorleggen.
We hopen jullie dan ook allemaal te kunnen ontmoeten.
Hartelijke groet en fijne vakantie! 

Judo nieuws

ASVD Budo

Bestuur
Ledenadministratie
Contributie
Activiteitencommissie
Zaalbeheer
Redactie
Webwinkel

Aikido informatie

Lestijden
Trainers

 

Contact

secretaris@asvdbudo.nl
Dojo Lijzijde
Sporthal Lijzijde
Lijzijde 21
8251 CW Dronten

ASVD Budo Dronten weergeven op een overzichtskaart