Klik hier voor Judo en klik hier voor Aikido

ASVD Budo

Welkom op de site van ASVD Budo.

Wil je er ook bijhoren, actief met sport bezig ziijn ? Wil je een topjudoka worden of gewoon lekker judoën. Of je wilt je verdiepen in Aikido. Door Aikido te beoefenen kan je een effectieve verdediging laten zien dat je de situatie meester bent om zo nog meer agressie te voorkomen. 

Onze club biedt hiervoor de mogelijkheden. Daarnaast staat bij ons altijd het welzijn van de Judoka en Aikidoka bovenaan, hoe divers deze ook is. We bieden voor alle leeftijden judo aan (vanaf ongeveer 4 jaar), dus ook de oudere judoka kan bij ons terecht in de seniorengroep. Je kan vanaf jonge leeftijd tot zeer hoge leeftijd Aikido te beoefenen. Aikido bieden wij vanaf 14 jaar Aikido aan.

Wil je met Judo of Aikido beginnen of weer opnieuw beginnen. ASVD Judo biedt hiervoor de mogelijkheid.

Kitty Veuger over aikido in Dronten en ASVD Budo

Geschreven door Wim de Lange.

Kitty Veuger

De Dronternaar Interviewed Kitty Veuger onze Aikido trainster

DRONTEN - ,,Ik sta hier niet alleen voor m’n eigen ding, we doen het allemaal samen’’, zegt Kitty Veuger in de stand van ASVD Budo op de sport- en lifestylemarkt, vrijdag op het Meerpaaplein. Het is één van de filosofieën, die ten grondslag liggen aan de sport aikido.

ASVD Budo bestaat uit judo voor kinderen en aikido voor volwassenen. ,,Aikido is een vechtkunst, waarbij je je aanvaller niet beschadigt, waarbij je respect hebt voor je aanvaller’’, legt Kitty Veuger uit. De Japanse krijgskunst heeft een filosofische inslag en is in het begin van de vorige eeuw ontwikkeld door Morihei Ueshiba.

http://dedrontenaar.nl/

Zie ook Youtube link https://youtu.be/QRuOSJYWul4

ASVD Budo

Bestuur
Ledenadminitratie
Contributie
Activiteitencommissie
Zaalbeheer
Redactie
Webwinkel

Aikido informatie

Lestijden
Trainers

 

Contact

secretariaat@asvdbudo.nl
Dojo Lijzijde
Sporthal Lijzijde
Lijzijde 21
8251 CW Dronten

ASVD Budo Dronten weergeven op een overzichtskaart